A lisztet elvegyítjük a sütőporral és a sóval. Az újhagymát a zöld részével együtt felaprítjuk. A sárgarépát megpucoljuk, és a salátakészítő finom reszelőfejével lereszeljük. A fetát felkockázzuk.
2
2 lépés
A tojást a kézi mixerrel kihabosítjuk, hozzáadjuk az olívaolajat, a tejfölt, majd hozzászitáljuk a lisztes elegyet, és a kakukkfűvel együtt sűrű tésztává keverjük. Beleforgatjuk a sárgarépát, az újhagymát és a fetát, majd a muffintepsi papírkapszlikkal bélelt mélyedéseibe adagoljuk a tésztát.
3
3 lépés
180 fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt megsütjük.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
2 szál
újhagyma
15 dkg
sárgarépa
10 dkg
Milkeria feta sajt
2 db
PENNY tojás
1 dl
San Fabio olívaolaj
15 dkg
Sissy tejfől
25 dkg
PENNY búzafinomliszt
12 g
PENNY sütőpor
Előkészítés
1
1 lépés
A lisztet elvegyítjük a sütőporral és a sóval. Az újhagymát a zöld részével együtt felaprítjuk. A sárgarépát megpucoljuk, és a salátakészítő finom reszelőfejével lereszeljük. A fetát felkockázzuk.
2
2 lépés
A tojást a kézi mixerrel kihabosítjuk, hozzáadjuk az olívaolajat, a tejfölt, majd hozzászitáljuk a lisztes elegyet, és a kakukkfűvel együtt sűrű tésztává keverjük. Beleforgatjuk a sárgarépát, az újhagymát és a fetát, majd a muffintepsi papírkapszlikkal bélelt mélyedéseibe adagoljuk a tésztát.
3
3 lépés
180 fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt megsütjük.