Sárgarépás-fetás muffin


Elkészítés teljes ideje
60 perc
Nehézség

Kategória
  • Vendégvárók, snackek
  • Desszertek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 2 szál
    újhagyma
  • 15 dkg
    sárgarépa
  • 10 dkg
    Milkeria feta sajt
  • 2 db
    PENNY tojás
  • 1 dl
    San Fabio olívaolaj
  • 15 dkg
    Sissy tejfől
  • 25 dkg
    PENNY búzafinomliszt
  • 12 g
    PENNY sütőpor

Előkészítés

  1. 1 lépés
    A lisztet elvegyítjük a sütőporral és a sóval. Az újhagymát a zöld részével együtt felaprítjuk. A sárgarépát megpucoljuk, és a salátakészítő finom reszelőfejével lereszeljük. A fetát felkockázzuk.
  2. 2 lépés
    A tojást a kézi mixerrel kihabosítjuk, hozzáadjuk az olívaolajat, a tejfölt, majd hozzászitáljuk a lisztes elegyet, és a kakukkfűvel együtt sűrű tésztává keverjük. Beleforgatjuk a sárgarépát, az újhagymát és a fetát, majd a muffintepsi papírkapszlikkal bélelt mélyedéseibe adagoljuk a tésztát.
  3. 3 lépés
    180 fokra előmelegített sütőben 35 perc alatt megsütjük.

Hasonló receptek