Hozzávalók remove add Adag1 kgsárgadinnye1 tkPENNY vaníliás cukor1 dlSissy tej2.5 dlSissy habtejszínElőkészítés
1accessibility.recipes.cookingstepEgy kanál segítségével vájjuk ki a dinnyét a héjából, majd turmixoljuk össze a vaníliás cukorral és a sűrített tejjel.2accessibility.recipes.cookingstepKeverjük hozzá a habtejszínt. Ha édesebb a kelleténél, adjuk hozzá a tejet. Hűtés után még finomabb.
play_circle_outline access_time50 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu AlmakrémlevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time60 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CéklalevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time80 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Citrusos tárkonyos csirkelevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time75 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Édesburgonya krémlevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time25 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Egyszerű tojáslevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time90 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frankfurti levesKategóriaLevesek
access_time70 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Hideg joghurtos retek levesKategóriaLevesekPENNY Séf
access_time280 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Jókai bableves nosztalgia kiflivelKategóriaLevesekPENNY Séf
play_circle_outline access_time70 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Klasszikus krumplileves, ahogy a nagyi készítiKategóriaFőételekLevesek