Hozzávalók remove add Adag1 kgsárgadinnye1 tkPENNY vaníliás cukor1 dlSissy tej2.5 dlSissy habtejszínElőkészítés
11 lépésEgy kanál segítségével vájjuk ki a dinnyét a héjából, majd turmixoljuk össze a vaníliás cukorral és a sűrített tejjel.22 lépésKeverjük hozzá a habtejszínt. Ha édesebb a kelleténél, adjuk hozzá a tejet. Hűtés után még finomabb.
play_circle_outline access_time50 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu AlmakrémlevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time60 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CéklalevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time80 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Citrusos tárkonyos csirkelevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time75 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Édesburgonya krémlevesKategóriaLevesek
play_circle_outline access_time80 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Alakkímélő brokkolis fasírtKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time80 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Alfredo tejszínes tésztaKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás csirkenyárs sült zöldségekkelKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ananászos sajtos csirkemellKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time30 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Az eredeti spaghetti alla carbonaraKategóriaFőételek