A csicseriborsót egy nagy konyharuhába borítjuk, szárazra töröljük.
2
2 lépés
Egy sütőlapot kibélelünk sütőpapírral, a sütőt előmelegítjük 200 fokosra. A szárazra törölt csicseriborsót beleszórjuk, majd meglocsoljuk az olajjal és megszórjuk a fűszerekkel.
3
3 lépés
Alaposan elkeverjük, hogy a fűszerek és az olaj egyenletesen bevonja. Betoljuk a sütőbe, és körülbelül 20-25 perc alatt ropogósra sütjük.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
30 dkg
PENNY csicseriborsó
2 evőkanál
San Fabio olivaolaj
1 teáskanál
PENNY őrölt fűszerkömény
ízlés szerint
Só
1 teáskanál
PENNY fűszerpaprika
Előkészítés
1
1 lépés
A csicseriborsót egy nagy konyharuhába borítjuk, szárazra töröljük.
2
2 lépés
Egy sütőlapot kibélelünk sütőpapírral, a sütőt előmelegítjük 200 fokosra. A szárazra törölt csicseriborsót beleszórjuk, majd meglocsoljuk az olajjal és megszórjuk a fűszerekkel.
3
3 lépés
Alaposan elkeverjük, hogy a fűszerek és az olaj egyenletesen bevonja. Betoljuk a sütőbe, és körülbelül 20-25 perc alatt ropogósra sütjük.