Ropogós, fűszeres sült csicseriborsó


Előkészítés
5 perc
Elkészítés teljes ideje
40 perc
Nehézség

Kategória
  • Vendégvárók, snackek
  • Vegán receptek
  • Glutenmentes

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 30 dkg
    PENNY csicseriborsó
  • 2 evőkanál
    San Fabio olivaolaj
  • 1 teáskanál
    PENNY őrölt fűszerkömény
  • ízlés szerint
  • 1 teáskanál
    PENNY fűszerpaprika

Előkészítés

  1. 1 lépés
    A csicseriborsót egy nagy konyharuhába borítjuk, szárazra töröljük. 
  2. 2 lépés
    Egy sütőlapot kibélelünk sütőpapírral, a sütőt előmelegítjük 200 fokosra. A szárazra törölt csicseriborsót beleszórjuk, majd meglocsoljuk az olajjal és megszórjuk a fűszerekkel. 
  3. 3 lépés
    Alaposan elkeverjük, hogy a fűszerek és az olaj egyenletesen bevonja. Betoljuk a sütőbe, és körülbelül 20-25 perc alatt ropogósra sütjük.

Hasonló receptek