A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Pároljunk puhára 1 db megtisztított, apróra vágott hagymát 1 ek felforrósított olajon, majd nagy lángon pirítsuk aranybarnára. Adjunk hozzá őrölt 1/4 tk őrölt fahéjat és egy csipet szerecsendiót, majd öntsük fel 6 dl zöldségalaplével.
2
Tisztítsunk meg és vágjunk vékony karikákra 40 dkg sárgarépát, és ezt is keverjük a leveshez. Sózzuk, borsozzuk, és fűszerezzük 1 db citrom lereszelt héjával. Fedjük le, és pároljuk puhára a répát 10-15 perc alatt.
3
Adjuk a leveshez 1 db narancs levét, valamint 4 ek főzőtejszínt, majd pürésítsük botmixerrel. Melegítsük újra, de ne forraljuk fel!
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
1 fej
vöröshagyma
40 dkg
sárgarépa
1 db
narancs
6 dl
Kékforrás természetes ásványvíz
1 db
PENNY zöldségleves kocka
2 ek
PENNY napraforgó-étolaj
1 tk
PENNY őrölt szerecsendió
1 tk
PENNY őrölt fahéj
ízlés szerint
só, bors
1 db
citrom reszelt héja
4 ek
Milkeria főzőtejszín
Előkészítés
1
Pároljunk puhára 1 db megtisztított, apróra vágott hagymát 1 ek felforrósított olajon, majd nagy lángon pirítsuk aranybarnára. Adjunk hozzá őrölt 1/4 tk őrölt fahéjat és egy csipet szerecsendiót, majd öntsük fel 6 dl zöldségalaplével.
2
Tisztítsunk meg és vágjunk vékony karikákra 40 dkg sárgarépát, és ezt is keverjük a leveshez. Sózzuk, borsozzuk, és fűszerezzük 1 db citrom lereszelt héjával. Fedjük le, és pároljuk puhára a répát 10-15 perc alatt.
3
Adjuk a leveshez 1 db narancs levét, valamint 4 ek főzőtejszínt, majd pürésítsük botmixerrel. Melegítsük újra, de ne forraljuk fel!