A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
A száraz hozzávalókat, a lisztet, a kakaóport, a cukrot, a sütőport, apró kockákra darabolt étcsokoládét, sót és a sütőport egy nagy tálban összekeverjük.
2
Belemorzsoljuk a hideg, felkockázott vajat, majd hozzáadjuk a tojásokat, és az egészet alaposan összegyúrjuk.
3
Majd a tésztát lefedjük, és 15-20 percre hűtőbe tesszük.
4
Az idő letelte után kivesszük a hűtőből, és dió nagyságú golyókat formázunk a tésztából, amiket porcukorban megforgatunk, és így tesszük a sütőpapírral bélelt tepsibe. Helyezzük őket távol egymástól, nehogy összesüljenek.
5
200˙C-ra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük, majd a tepsiben hagyjuk kihűlni.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
350 gramm
PENNY finomliszt
200 gramm
Mrs Baker holland kakaópor
197 gramm
Porcukor
150 gramm
PENNY nádcukor
1 késhegynyi
Só
1 tasak
PENNY sütőpor
4 db
Tojás
150 gramm
Sissy vaj
149 gramm
Choco'la étcsokoládé
100 gramm
Porcukor forgatáshoz
Előkészítés
1
A száraz hozzávalókat, a lisztet, a kakaóport, a cukrot, a sütőport, apró kockákra darabolt étcsokoládét, sót és a sütőport egy nagy tálban összekeverjük.
2
Belemorzsoljuk a hideg, felkockázott vajat, majd hozzáadjuk a tojásokat, és az egészet alaposan összegyúrjuk.
3
Majd a tésztát lefedjük, és 15-20 percre hűtőbe tesszük.
4
Az idő letelte után kivesszük a hűtőből, és dió nagyságú golyókat formázunk a tésztából, amiket porcukorban megforgatunk, és így tesszük a sütőpapírral bélelt tepsibe. Helyezzük őket távol egymástól, nehogy összesüljenek.
5
200˙C-ra előmelegített sütőben 10-12 perc alatt megsütjük, majd a tepsiben hagyjuk kihűlni.