A leveles tésztát enyhén lisztezett deszkán vékonyra (1-2 mm) kinyújtjuk és kiszaggatunk belőle 12 db nagyjából 11-12 cm átmérőjű köröket.
2
2 lépés
Minden körlap közepébe elhelyezünk 1-1 kk mogyorókrémet (ne sajnáljuk, mert nagyon finom lesz). A négy szélét összecsípjük, hogy egy virágot képezzen.
3
3 lépés
A muffin formát enyhén kikenjük étolajjal. A kész virágok oldalait és a tetejét (amennyire lehet) megkenjük a felvert tojással (kivéve az alját) és elhelyezzük a muffin forma mélyedéseiben.
4
4 lépés
Előmelegített sütőben 190 fokon 13-15 perc alatt szép aranybarnára sütjük.
5
5 lépés
Miután kivettük a sütőből, várni kell pár percet amíg visszahűl, ekkor szépen egyben kijönnek a formából.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
50 dkg
PENNY TO GO leveles tészta
1 kk
PENNY étolaj
12 kk
Chocola mogyorókrém
1 db
PENNY tojás
1 ek
porcukor
Előkészítés
1
1 lépés
A leveles tésztát enyhén lisztezett deszkán vékonyra (1-2 mm) kinyújtjuk és kiszaggatunk belőle 12 db nagyjából 11-12 cm átmérőjű köröket.
2
2 lépés
Minden körlap közepébe elhelyezünk 1-1 kk mogyorókrémet (ne sajnáljuk, mert nagyon finom lesz). A négy szélét összecsípjük, hogy egy virágot képezzen.
3
3 lépés
A muffin formát enyhén kikenjük étolajjal. A kész virágok oldalait és a tetejét (amennyire lehet) megkenjük a felvert tojással (kivéve az alját) és elhelyezzük a muffin forma mélyedéseiben.
4
4 lépés
Előmelegített sütőben 190 fokon 13-15 perc alatt szép aranybarnára sütjük.
5
5 lépés
Miután kivettük a sütőből, várni kell pár percet amíg visszahűl, ekkor szépen egyben kijönnek a formából.