A paprika húsát falatnyi darabokra vagy csíkokra vágjuk és grillserpenyőben lesütjük.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A cukkiniszeleteket bekenjük egy kevés olívaolajjal, és grillen aranybarnára sütjük. A cukkinit és a paprikát összeforgatjuk a főtt kukoricával és a vékony szeletekre vágott újhagymával.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Az öntet hozzávalóit összekeverjük és a salátára öntjük, majd megszórjuk aprított korianderrel. A grillkolbászokat a grillen kisütjük és a salátával tálaljuk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
2 db
kápia paprika
1 db
cukkini
3 szál
újhagyma
40 dkg
PENNY kukorica konzerv
3 pár
PYs grill grillkolbász
2 ek
San Fabio olívaolaj
1 ek
PENNY akácméz
3 ek
Frissen facsart lime-lé
ízlés szerint
só
Előkészítés
1
accessibility.recipes.cookingstep
A paprika húsát falatnyi darabokra vagy csíkokra vágjuk és grillserpenyőben lesütjük.
2
accessibility.recipes.cookingstep
A cukkiniszeleteket bekenjük egy kevés olívaolajjal, és grillen aranybarnára sütjük. A cukkinit és a paprikát összeforgatjuk a főtt kukoricával és a vékony szeletekre vágott újhagymával.
3
accessibility.recipes.cookingstep
Az öntet hozzávalóit összekeverjük és a salátára öntjük, majd megszórjuk aprított korianderrel. A grillkolbászokat a grillen kisütjük és a salátával tálaljuk.