Mézes kukoricasaláta grillkolbásszal


Elkészítés teljes ideje
30 perc
Nehézség

Kategória
  • Kiadós reggeli receptek
  • Főételek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 2 db
    kápia paprika
  • 1 db
    cukkini
  • 3 szál
    újhagyma
  • 40 dkg
    PENNY kukorica konzerv
  • 3 pár
    PYs grill grillkolbász
  • 2 ek
    San Fabio olívaolaj
  • 1 ek
    PENNY akácméz
  • 3 ek
    Frissen facsart lime-lé
  • ízlés szerint

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A paprika húsát falatnyi darabokra vagy csíkokra vágjuk és grillserpenyőben lesütjük.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    A cukkiniszeleteket bekenjük egy kevés olívaolajjal, és grillen aranybarnára sütjük. A cukkinit és a paprikát összeforgatjuk a főtt kukoricával és a vékony szeletekre vágott újhagymával.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Az öntet hozzávalóit összekeverjük és a salátára öntjük, majd megszórjuk aprított korianderrel. A grillkolbászokat a grillen kisütjük és a salátával tálaljuk.

Hasonló receptek