A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
A túrós pohárkrém meggyragujához a meggyet egy gyorsforralóba tesszük a vízzel és a cukorral, és forrástól számítva kb. 3 percig főzzük.
2
Ezután egy botmixerrel darabosra zúzzuk. A keményítőt kikeverjük egy kortynyi vízben, és 1-2 perc főzéssel besűrítjük vele a meggyragut.
3
A túrót, a tejfölt, a habtejszínt, a porcukrot, a citrom héját és a vaníliaaromát egy konyhai aprítógépbe tesszük, és krémesítjük.
4
A zabkekszet egy mozsárban vagy zacskóban morzsalékosra törjük.
5
A pohár aljába kanalazunk egy keveset a raguból, megszórjuk a morzsával, majd jöhet a túró. Ezt még egyszer megismételjük, végül a tetejét enyhén megszórjuk a morzsával.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
250 gramm
PENNY magozott meggybefőtt
200 ml
Kékforrás mentes ásványvíz
1 evőkanál
PENNY kristálycukor
1 teáskanál
Mrs. Baker étkezési keményítő
250 gramm
Sissy félzsíros túró
2 evőkanál
Sissy tejföl
150 ml
Sissy habtejszín
0.5 db
Citrom reszelt héja
0.5 teáskanál
Vaníliaaroma
8 db
MyBIOcsokoládés zabkeksz
Előkészítés
1
A túrós pohárkrém meggyragujához a meggyet egy gyorsforralóba tesszük a vízzel és a cukorral, és forrástól számítva kb. 3 percig főzzük.
2
Ezután egy botmixerrel darabosra zúzzuk. A keményítőt kikeverjük egy kortynyi vízben, és 1-2 perc főzéssel besűrítjük vele a meggyragut.
3
A túrót, a tejfölt, a habtejszínt, a porcukrot, a citrom héját és a vaníliaaromát egy konyhai aprítógépbe tesszük, és krémesítjük.
4
A zabkekszet egy mozsárban vagy zacskóban morzsalékosra törjük.
5
A pohár aljába kanalazunk egy keveset a raguból, megszórjuk a morzsával, majd jöhet a túró. Ezt még egyszer megismételjük, végül a tetejét enyhén megszórjuk a morzsával.