A kókusztekercs elkészítéséhez keverőtálban összegyúrjuk a darált háztartási kekszet, a kakaóport, a rumot, a porcukrot és a tejet, majd két részre osztjuk.
2
Ezután egy másik tálban a krémet készítjük el, amelyhez habosra keverjük a vajat a porcukorral, majd hozzákeverjük a kókuszreszeléket is.
3
Sütőpapíron vagy szilikonlapon 3-5 mm vastagra nyújtjuk a két tésztamasszát. Mindkettőt megkenjük a krémmel, és a papír segítségével szorosan feltekerjük.
4
A tekercseket meghempergetjük a kókuszreszelékben, majd néhány órára a hűtőszekrénybe tesszük.
5
Tálaláskor ujjnyi vastag szeletekre vágjuk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
30 dkg
Trijó darált keksz
2 evőkanál
Mrs. Baker holland kakaópor
1 evőkanál
Rum
25 dkg
Porcukor
2 dl
Sissy tej
10 dkg
Sissy vaj
5 dkg
PENNY kókuszreszelék
Előkészítés
1
A kókusztekercs elkészítéséhez keverőtálban összegyúrjuk a darált háztartási kekszet, a kakaóport, a rumot, a porcukrot és a tejet, majd két részre osztjuk.
2
Ezután egy másik tálban a krémet készítjük el, amelyhez habosra keverjük a vajat a porcukorral, majd hozzákeverjük a kókuszreszeléket is.
3
Sütőpapíron vagy szilikonlapon 3-5 mm vastagra nyújtjuk a két tésztamasszát. Mindkettőt megkenjük a krémmel, és a papír segítségével szorosan feltekerjük.
4
A tekercseket meghempergetjük a kókuszreszelékben, majd néhány órára a hűtőszekrénybe tesszük.