A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Az áttört túrót a tojások sárgájával, a sóval és a darával jól összekeverjük. Ezután belekeverjük a felvert fehérjéket is.
2
Kis időre hűtőbe rakjuk.
3
Nedves kézzel gombócokat formázunk belőle és lobogó, enyhén sós vízben kb. 10-15 percig főzzük. (Ha feljönnek a víz tetejére, és félbevágva szép egyszínű a belsejük, akkor vannak készen.)
4
A kifőtt gombócokat leszűrjük és a kevés olajon megpirított zsemlemorzsába forgatjuk.
5
Porcukorral, tejföllel vagy porcukorral kikevert tejföllel tálaljuk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
50 dkg
Sissy túró
2 darab
Tojás
1 csipet
Só
7 dkg
PENNY étkezési búzadara
20 dkg
PENNY panírmorzsa
ízlés szerint
Sissy tejföl
ízlés szerint
Porcukor
Előkészítés
1
Az áttört túrót a tojások sárgájával, a sóval és a darával jól összekeverjük. Ezután belekeverjük a felvert fehérjéket is.
2
Kis időre hűtőbe rakjuk.
3
Nedves kézzel gombócokat formázunk belőle és lobogó, enyhén sós vízben kb. 10-15 percig főzzük. (Ha feljönnek a víz tetejére, és félbevágva szép egyszínű a belsejük, akkor vannak készen.)
4
A kifőtt gombócokat leszűrjük és a kevés olajon megpirított zsemlemorzsába forgatjuk.
5
Porcukorral, tejföllel vagy porcukorral kikevert tejföllel tálaljuk.