Kakaós-kefires sütemény
Elkészítés teljes ideje
50 percNehézség
Kategória
- Desszertek
Hozzávalók
Adag
- 2 dbPENNY tojás
- 100 gzabpehelyliszt
- 100 gPENNY búzafinomliszt
- 250 gSissy kefir
- 1 tkPENNY szódabikarbóna
- 25 gMrs. Baker Holland kakaópor
- 120 gPENNY nádcukor
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
- 2 dbPENNY tojás
- 100 gzabpehelyliszt
- 100 gPENNY búzafinomliszt
- 250 gSissy kefir
- 1 tkPENNY szódabikarbóna
- 25 gMrs. Baker Holland kakaópor
- 120 gPENNY nádcukor
Előkészítés
- 1 lépésA tojásokat feltörjük és beletesszük egy tálba, amihez hozzáöntjük a zabpehelylisztet, a lisztet, a kefirt, a szódabikarbónát, a kakaóport, a nádcukrot, és összekeverjük géppel.
- 2 lépésEgy sütésálló üvegtálba sütőpapírt helyezünk, beleöntjük a kapott masszát. 180 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütjük.