A tojásokat feltörjük és beletesszük egy tálba, amihez hozzáöntjük a zabpehelylisztet, a lisztet, a kefirt, a szódabikarbónát, a kakaóport, a nádcukrot, és összekeverjük géppel.
2
Egy sütésálló üvegtálba sütőpapírt helyezünk, beleöntjük a kapott masszát. 180 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
2 db
PENNY tojás
100 g
zabpehelyliszt
100 g
PENNY búzafinomliszt
250 g
Sissy kefir
1 tk
PENNY szódabikarbóna
25 g
Mrs. Baker Holland kakaópor
120 g
PENNY nádcukor
Előkészítés
1
A tojásokat feltörjük és beletesszük egy tálba, amihez hozzáöntjük a zabpehelylisztet, a lisztet, a kefirt, a szódabikarbónát, a kakaóport, a nádcukrot, és összekeverjük géppel.
2
Egy sütésálló üvegtálba sütőpapírt helyezünk, beleöntjük a kapott masszát. 180 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütjük.