A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Vízgőz fölött 100g tejszínnel összemelegítjük, elkeverjük, majd 10 percet hülni hagyjuk.
3
A többi tejszínt kemény habbá verjük, majd az olvasztott csokoládét belecsurgatjuk, elkeverjük és habzsákba tesszük.
4
Édes tölcsér
Minden összetevőt egy keverő tálba mérve, csomómentesre keverünk.
5
Tallér sütőben körülbelül egy percig sütjük, majd még melegen a tölcsér formára tekerjük. Hagyjuk kihűlni.
6
Fagyi
A lekvárt habzsákba töltjük.
7
A diót és a drazsét összevágjuk.
8
A tölcsér aljára egy csipet diót szórunk, utána következik egy réteg lekvár, majd a csoki mousse, a tetejére szintén szórhatunk egy kis diót.
9
Fagyasztóban pihentetjük 30 percet.
10
Az étcsokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk és elkeverjük 1 evőkanál olíva olajjal, majd ebben kimártjuk a megdermedt fagylaltok tetejét és megszórjuk a színes drazséval.
11
Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
Étcsokoládé mousse
200 gramm
Coco'la étcsokoládé
400 gramm
Sissy habtejszín (30%)
Édes tölcsér
2 darab
Tojásfehérje
64 gramm
PENNY kristálycukor
64 gramm
PENNY finomliszt
45 gramm
Sissy tej
30 gramm
Sissy teavaj (olvasztott )
Fagylalt
200 gramm
Gyümölcsöskert narancs lekvár
1 marék
PENNY dióbél
200 gramm
Choco'la étcsokoládé
1 evőkanál
San Fabio olívaolaj
200 gramm
Choco'la földimogyorós drazsé
Előkészítés
1
Étcsokoládés mousse
A csokoládét összetörjük.
2
Vízgőz fölött 100g tejszínnel összemelegítjük, elkeverjük, majd 10 percet hülni hagyjuk.
3
A többi tejszínt kemény habbá verjük, majd az olvasztott csokoládét belecsurgatjuk, elkeverjük és habzsákba tesszük.
4
Édes tölcsér
Minden összetevőt egy keverő tálba mérve, csomómentesre keverünk.
5
Tallér sütőben körülbelül egy percig sütjük, majd még melegen a tölcsér formára tekerjük. Hagyjuk kihűlni.
6
Fagyi
A lekvárt habzsákba töltjük.
7
A diót és a drazsét összevágjuk.
8
A tölcsér aljára egy csipet diót szórunk, utána következik egy réteg lekvár, majd a csoki mousse, a tetejére szintén szórhatunk egy kis diót.
9
Fagyasztóban pihentetjük 30 percet.
10
Az étcsokoládét vízgőz fölött megolvasztjuk és elkeverjük 1 evőkanál olíva olajjal, majd ebben kimártjuk a megdermedt fagylaltok tetejét és megszórjuk a színes drazséval.