A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
A gofri tészta elkészítéséhez egy nagyobb keverőtálba szitáljuk a lisztet. Hozzáadjuk a sütőport, az egész tojásokat, a vaníliás cukrot, és alaposan összekeverjük.
2
Ezt követően hozzáadjuk a tejet, a puha t, a cukrot, és lehetőség szerint robotgéppel simára keverjük. Palacsintatészta sűrűségű tésztát kell kapnunk.
3
Ha csomómentesre kikevertük a gofritésztát, fél órán át a hűtőben pihentetjük.
4
Amíg a gofritésztánk pihen elkészítjük a leírás alapján a pudingokat. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük.
5
A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport.
6
A pihentetést követően a gofrisütőt felmelegítjük, majd az olajjal vékonyan kikenjük.
7
Belekanalazunk egy adag tésztát, és szép barnára megsütjük. Folytatjuk a sütést, amíg tart a tésztából.
8
Az elkészült gofrit lekvárral és a pudingokkal tálaljuk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
4 evőkanál
PENNY kristálycukor
50 dkg
PENNY finomliszt
20 dkg
PENNY margarin
5 dl
Sissy tej
4 darab
PENNY Tojás
1 csomag
PENNY vaníliás cukor
1 csomag
PENNY sütőpor
sütéshez
PENNY étolaj
Ízesítés
ízlés szerint
Gyümölcsöskert baracklekvár
1 liter
Sissy tej
1 csomag
PENNY vanília pudingpor
1 csomag
PENNY csokoládé pudingpor
8 evőkanál
PENNY kristálycukor
Előkészítés
1
A gofri tészta elkészítéséhez egy nagyobb keverőtálba szitáljuk a lisztet. Hozzáadjuk a sütőport, az egész tojásokat, a vaníliás cukrot, és alaposan összekeverjük.
2
Ezt követően hozzáadjuk a tejet, a puha t, a cukrot, és lehetőség szerint robotgéppel simára keverjük. Palacsintatészta sűrűségű tésztát kell kapnunk.
3
Ha csomómentesre kikevertük a gofritésztát, fél órán át a hűtőben pihentetjük.
4
Amíg a gofritésztánk pihen elkészítjük a leírás alapján a pudingokat. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük.
5
A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport.
6
A pihentetést követően a gofrisütőt felmelegítjük, majd az olajjal vékonyan kikenjük.
7
Belekanalazunk egy adag tésztát, és szép barnára megsütjük. Folytatjuk a sütést, amíg tart a tésztából.
8
Az elkészült gofrit lekvárral és a pudingokkal tálaljuk.