Glutén-és tejmentes farsangi mézeskalács


Előkészítés
5 perc
Elkészítés teljes ideje
30 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások
  • Desszertek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

300 gramm
Lavina Free glutén-és tejmentes mézeskalács tészta
1 darab
Tojásfehérje
1 kávéskanál
PENNY citromlé
25 dkg
Porcukor

Előkészítés

1
A gyorsfagyasztott tésztát kiengedjük és lisztezett nyújtódeszkán max. 1 cm vastagságúra kinyújtjuk. 
2
Kiszúróval formákat készítünk és 170 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt megsütjük.
3
A tojásfehérjét, porcukrot és citromlevet habverővel sűrűsödésig keverjük, majd habzsákba töltjük. A kihűlt formákat tetszés szerint díszítjük. 

Hasonló receptek