Először öntsük a tejet egy kisebb lábasba, majd adjuk hozzá a darabokra tört fehércsokoládét és néhány csepp vaníliaaromát. Tegyük fel a tűzhelyre, és nagyon alacsony hőfokon kezdjük el melegíteni.
2
2 lépés
Fontos, hogy a folyamat közben folyamatosan kevergessük, hogy a csokoládé szépen, egyenletesen olvadjon el, és ne tapadjon le az edény aljához.
3
3 lépés
Ügyeljünk arra is, hogy a tejet semmiképp ne forraljuk fel, mert akkor könnyen kicsapódhat és elveszíti a bársonyos állagát.
4
4 lépés
Amikor a fehércsokoládé teljesen elolvadt, és a hozzávalók selymesen egyneművé váltak, kész is a mennyei, krémes italunk.
5
5 lépés
Öntsük bögrékbe, a tetejét díszítsük tejszínhabbal, és ha még különlegesebb élményre vágyunk, szórjunk rá néhány pillecukrot is.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
4 bögre
Sissy tej
2 tábla
Chocola fehércsokoládé
1 tk
vaníliaaroma
néhány fújás
Milkeria tejszínhab
1 zacskó
pillecukor
Előkészítés
1
1 lépés
Először öntsük a tejet egy kisebb lábasba, majd adjuk hozzá a darabokra tört fehércsokoládét és néhány csepp vaníliaaromát. Tegyük fel a tűzhelyre, és nagyon alacsony hőfokon kezdjük el melegíteni.
2
2 lépés
Fontos, hogy a folyamat közben folyamatosan kevergessük, hogy a csokoládé szépen, egyenletesen olvadjon el, és ne tapadjon le az edény aljához.
3
3 lépés
Ügyeljünk arra is, hogy a tejet semmiképp ne forraljuk fel, mert akkor könnyen kicsapódhat és elveszíti a bársonyos állagát.
4
4 lépés
Amikor a fehércsokoládé teljesen elolvadt, és a hozzávalók selymesen egyneművé váltak, kész is a mennyei, krémes italunk.
5
5 lépés
Öntsük bögrékbe, a tetejét díszítsük tejszínhabbal, és ha még különlegesebb élményre vágyunk, szórjunk rá néhány pillecukrot is.