A joghurtot és a mézet összekeverjük, hozzáadunk 20 dkg fagyasztott erdei gyümölcsöt és botmixerrel összedolgozzuk.
2
2 lépés
A tejszínt felverjük, és a joghurtos keverékbe forgatjuk. A masszát egy kb. 1 literes formába töltjük, és a fagyasztóba tesszük fél órára.
3
3 lépés
A fagyos joghurtmasszát kívülről befelé haladva jól átkeverjük egy villával. Beleforgatjuk a maradék gyümölcsöt. Fagylaltkanállal kelyhekbe adagoljuk, és úgy kínáljuk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
450 g
Sissy natúr joghurt
6 dkg
PENNY virágméz
25 dkg
PENNY fagyasztott erdei gyümölcs
10 dkg
áfonya
250 ml
Sissy habtejszín
Előkészítés
1
1 lépés
A joghurtot és a mézet összekeverjük, hozzáadunk 20 dkg fagyasztott erdei gyümölcsöt és botmixerrel összedolgozzuk.
2
2 lépés
A tejszínt felverjük, és a joghurtos keverékbe forgatjuk. A masszát egy kb. 1 literes formába töltjük, és a fagyasztóba tesszük fél órára.
3
3 lépés
A fagyos joghurtmasszát kívülről befelé haladva jól átkeverjük egy villával. Beleforgatjuk a maradék gyümölcsöt. Fagylaltkanállal kelyhekbe adagoljuk, és úgy kínáljuk.