Csokiba mártott alma


Elkészítés teljes ideje
25 perc
Nehézség

Kategória
  • Desszertek
  • Vendégvárók, snackek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 1 tábla
    Chocola étcsokoládé
  • 2 db
    alma
  • 1 tk
    PENNY napraforgó-étolaj
  • 1 marék
    PENNY dióbél
  • 1 marék
    PENNY mazsola

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Az almát megmossuk és felkarikázzuk félcentis szeletekre. A magházat egy kis méretű pogácsaszaggatóval eltávolítjuk a szeletek közepéből. Az almakarikákat felszúrjuk egy kihegyezett hurkapálcikára vagy fából készült húsnyársra.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Az étcsokit kockákra törjük, mikróban egy-két perc alatt felolvasztjuk. Hozzákeverünk egy-két teáskanál olajat. Egy vágódeszkát betakarunk sütőpapírral. Az almaszeleteket bekenjünk az olvasztott csokival és a sütőpapíros deszkára helyezzük.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Ízlés szerint díszíthetjük darált dióval, mazsolával, vagy bármi mással. Hűtőbe tesszük és hagyjuk megdermedni.

Hasonló receptek