A kekszeket durvára daráljuk, vagy egy zacskóba tesszük, és összetörjük.
2
A habtejszínt a cukorral felverjük, majd összekeverjük a mascarponéval és a vaníliás cukorral. Rányomjuk a citrom levét.
3
Egy pohárba rétegezzük a kekszet és a krémet tetszés szerint, majd hűtőben pihentetjük pár órát. Tetejére szórhatunk friss bogyós gyümölcsöt (málnát, ribizlit, szedret).
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
25 dkg
mascarpone
1 dl
habtejszín
1 citrom
leve
2 evőkanál
cukor
1 csomag
vaníliás cukor
10 dkg
háztartási keksz
Előkészítés
1
A kekszeket durvára daráljuk, vagy egy zacskóba tesszük, és összetörjük.
2
A habtejszínt a cukorral felverjük, majd összekeverjük a mascarponéval és a vaníliás cukorral. Rányomjuk a citrom levét.
3
Egy pohárba rétegezzük a kekszet és a krémet tetszés szerint, majd hűtőben pihentetjük pár órát. Tetejére szórhatunk friss bogyós gyümölcsöt (málnát, ribizlit, szedret).