A sütőt 180 fokra előmelegítjük, és sütőpapírral kibélelünk egy 20×20 cm-es tepsit. A vajat és a csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, majd a tűzről lehúzva elkeverjük benne a cukrot. Egyesével hozzáadjuk a tojásokat, majd a lisztet, a kakaót és a sót, és alaposan összekeverjük.
2
Az előkészített tepsibe öntjük a masszát. 20-30 percig sütjük.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
0.25 bögre
Sissy teavaj
1 bögre
összetördelt Wawel étcsokoládé
1 bögre
Diamant cukor
3 darab
tojás
0.25 bögre
Mrs. Baker holland kakaópor
2 csipet
só
1.5 bögre
liszt
Előkészítés
1
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, és sütőpapírral kibélelünk egy 20×20 cm-es tepsit. A vajat és a csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk, majd a tűzről lehúzva elkeverjük benne a cukrot. Egyesével hozzáadjuk a tojásokat, majd a lisztet, a kakaót és a sót, és alaposan összekeverjük.
2
Az előkészített tepsibe öntjük a masszát. 20-30 percig sütjük.