A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Felvágjuk a hagymát majd felrakjuk egy alacsony falu serpenyőben pirulni, közben felverjük a tojást és ráöntjük a hagymára.
2
Mikor már kezd megsülni a tojás, de még folyékony a teteje, szórunk rá egy kis reszelt sajtot, és rárakjuk a tortillát. Közben a virslit egy másik serpenyőben megpirítjuk.
3
Mikor a tojás rásült a tortillára, kifordítjuk egy tányérra, paradicsom karikákat, uborkát és végül a virslit teszük a lap egyik szélébe. Feltekerve tálaljuk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
2 fej
vöröshagyma
2 db
paradicsom
1 db
kígyóuborka
4 db
PENNY tojás
2 ek
San Fabio olívaolaj
5 dkg
Sissy trappista sajt
1 db
tortilla lap
4 db
Karát sertésvirsli
Előkészítés
1
Felvágjuk a hagymát majd felrakjuk egy alacsony falu serpenyőben pirulni, közben felverjük a tojást és ráöntjük a hagymára.
2
Mikor már kezd megsülni a tojás, de még folyékony a teteje, szórunk rá egy kis reszelt sajtot, és rárakjuk a tortillát. Közben a virslit egy másik serpenyőben megpirítjuk.
3
Mikor a tojás rásült a tortillára, kifordítjuk egy tányérra, paradicsom karikákat, uborkát és végül a virslit teszük a lap egyik szélébe. Feltekerve tálaljuk.