Sertés saslik paprikával
Előkészítés
15 perc
Elkészítés teljes ideje
60 perc
Nehézség
Kategória
- Pénztárcabarát fogások
- Főétel
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
2 gerezd
Fokhagyma
60 dkg
Kedvenc Hentese sertéskaraj
2 evőkanál
MyBIO olívaolaj
1 csipet
Chilipor
2 teáskanál
Csemege fűszerpaprika
ízlés szerint
Só, bors
3 darab
Kaliforniai vagy TV paprika
3 darab
Kápia paprika
Előkészítés
1
A páchoz az összezúzott fokhagymát egy tálban összekeverjük az olajjal, a chiliporral, a fűszerpaprikával, a sóval és a borssal.
2
A húst kisebb kockákra vágjuk, beleforgatjuk a pácba, majd lefedve egy órára a hűtőbe tesszük.
3
A paprikákat kisebb szeletekre vágjuk és a pácból kivett hússal felváltva saslikpálcikára húzzuk.
4
Forró serpenyőben, vagy előmelegített sütőben, vagy grillen megsütjük.