Hozzávalók remove add Adag2 gerezdFokhagyma60 dkgKedvenc Hentese sertéskaraj2 evőkanálMyBIO olívaolaj1 csipetChilipor2 teáskanálCsemege fűszerpaprika ízlés szerintSó, bors3 darabKaliforniai vagy TV paprika3 darabKápia paprikaElőkészítés
1A páchoz az összezúzott fokhagymát egy tálban összekeverjük az olajjal, a chiliporral, a fűszerpaprikával, a sóval és a borssal.2A húst kisebb kockákra vágjuk, beleforgatjuk a pácba, majd lefedve egy órára a hűtőbe tesszük.3A paprikákat kisebb szeletekre vágjuk és a pácból kivett hússal felváltva saslikpálcikára húzzuk.4Forró serpenyőben, vagy előmelegített sütőben, vagy grillen megsütjük.
play_circle_outline access_time80 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Alakkímélő brokkolis fasírtKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time80 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Alfredo tejszínes tésztaKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almaragus tejberizsKategóriaPénztárcabarát fogásokHázias receptekDesszertek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás csirkenyárs sült zöldségekkelKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás-körtés-mákos kevert sütiKategóriaPénztárcabarát fogások
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás puffancsKategóriaPénztárcabarát fogásokDesszertek
play_circle_outline access_time40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)KategóriaPénztárcabarát fogásokElőétel
play_circle_outline access_time45 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ananászos sajtos csirkemellKategóriaFőételek
play_circle_outline access_time30 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Az eredeti spaghetti alla carbonaraKategóriaFőételek