- 6 evőkanálSissy teavaj
- 500 grammKedvenc Hentese csirkemell
- 60 grammMilkéria krémfehér sajt
- 40 grammMilkéria reszelt trappista sajt
- 3 evőkanálSissy tejföl
- 2 gerezdFokhagyma
- 1 darabBagett
- 30 grammPENNY TO GO bébispenót
- 6 evőkanálGyümölcsöskert áfonya extra dzsem
- ízlés szerintSó, bors

Pulykás-áfonyás bagett
Előkészítés
10 percElkészítés teljes ideje
30 percNehézség
Kategória
- Előétel
- Kiadós reggeli receptek
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
- 6 evőkanálSissy teavaj
- 500 grammKedvenc Hentese csirkemell
- 60 grammMilkéria krémfehér sajt
- 40 grammMilkéria reszelt trappista sajt
- 3 evőkanálSissy tejföl
- 2 gerezdFokhagyma
- 1 darabBagett
- 30 grammPENNY TO GO bébispenót
- 6 evőkanálGyümölcsöskert áfonya extra dzsem
- ízlés szerintSó, bors
Előkészítés
- 1 lépés
Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat. A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk majd mehet is a serpenyőbe, magas lángon alaposan lepirítjuk, majd lejjebb vesszük a lángot, és a serpenyőre helyezünk egy fedőt.
1-2 percenként meglocsolgatjuk a serpenyőben keletkezett barna vajjal, és megforgatjuk. 5-6 perc alatt tökéletesre készülnek a csirkemelleink.
- 2 lépésEgy keverőtálban elkeverjük a krémsajtot, a reszelt sajtot, a tejfölt és a reszelt fokhagymát, majd sózzuk, borsozzuk.
- 3 lépés
A bagettet félbevágjuk, az alját megkenjük a sajtos krémmel, majd erre jöhet a bébispenót. A csirkemellet csíkokra vágjuk, majd elhelyezzük a bébispenótrétegen.
A bagett felső részét megkenjük a áfonyadzsemmel, lezárjuk vele a szendvicsünket, és kész is vagyunk.