Kolbászkrémes tekercsek
Előkészítés
10 percElkészítés teljes ideje
45 percNehézség
Kategória
- Vendégvárók, snackek
- 1 lépésA kolbászkrémes tekercsek elkészítéséhez a tésztát kitekerjük, és hosszában 3 részre vágjuk. A kolbászról, ha tudjuk, lehúzzuk a „héját”, kisebb darabokra vágjuk és egy aprítóba rakjuk a mustár és az apróra vágott snidling társaságában, majd alaposan lezúzzuk.
- 2 lépésA kolbászkrémet 3 részre osztjuk, és hosszában a három tésztasáv alsó felére kanalazzuk. Feltekerjük mindhárom tésztadarabot, majd mindegyiket 8 részre vágjuk, így megkapjuk a kis kolbásztekercseket.
- 3 lépésEzeket sütőpapíros tepsire rakosgatjuk, lekenjük a tetejüket a tejszínnel elkevert tojássárgájával, megszórjuk szezámmaggal és 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk 18-20 percre, amíg szép aranybarnára sülnek.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
- 150 grammDárdás lángolt kolbász
- 1 evőkanálCzifra mustár
- 7 grammPENNY petrezselyemlevél
- 1 csomagPENNY Ready leveles tészta
- 1 darabPENNY tojás
- 1 evőkanálPENNY habtejszín
- 1 evőkanálPENNY szezámmag
Előkészítés
- 1 lépésA kolbászkrémes tekercsek elkészítéséhez a tésztát kitekerjük, és hosszában 3 részre vágjuk. A kolbászról, ha tudjuk, lehúzzuk a „héját”, kisebb darabokra vágjuk és egy aprítóba rakjuk a mustár és az apróra vágott snidling társaságában, majd alaposan lezúzzuk.
- 2 lépésA kolbászkrémet 3 részre osztjuk, és hosszában a három tésztasáv alsó felére kanalazzuk. Feltekerjük mindhárom tésztadarabot, majd mindegyiket 8 részre vágjuk, így megkapjuk a kis kolbásztekercseket.
- 3 lépésEzeket sütőpapíros tepsire rakosgatjuk, lekenjük a tetejüket a tejszínnel elkevert tojássárgájával, megszórjuk szezámmaggal és 175 fokra előmelegített sütőbe toljuk 18-20 percre, amíg szép aranybarnára sülnek.