Egy serpenyőben az olívaolajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a chilit, majd rádobjuk a bébispenótot, és ha összeesett, félrerakjuk hűlni.
2
2 lépés
A leveles tésztát kihajtogatjuk, és egyenlő nagyságú négyzeteket vágunk belőle.
3
3 lépés
Lekenjük a négyzetek két, egymással szemközt lévő csücskét tojással, és mindegyik közepére rakunk egy keveset a fokhagymás spenótból, valamint a bryndzából is morzsolunk rá.
4
4 lépés
A szemközt lévő csücsköket összecsípjük, oldalra hajtjuk, majd lekenjük a péksütiket tojással, és sütőpapíros tepsin betoljuk őket a 190 fokra előmelegített sütőbe kb. 15 percre, amíg aranybarnára sülnek.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
1 gerezd
fokhagyma
2 ek
San Fabio olívaolaj
1 zacskó
PENNY TO GO bébispenót
ízlés szerint
só
1 csipet
PENNY tört chili paprika
1 csomag
PENNY TO GO leveles tészta
125 g
Milkeria bryndza
1 db
PENNY tojás
Előkészítés
1
1 lépés
Egy serpenyőben az olívaolajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a chilit, majd rádobjuk a bébispenótot, és ha összeesett, félrerakjuk hűlni.
2
2 lépés
A leveles tésztát kihajtogatjuk, és egyenlő nagyságú négyzeteket vágunk belőle.
3
3 lépés
Lekenjük a négyzetek két, egymással szemközt lévő csücskét tojással, és mindegyik közepére rakunk egy keveset a fokhagymás spenótból, valamint a bryndzából is morzsolunk rá.
4
4 lépés
A szemközt lévő csücsköket összecsípjük, oldalra hajtjuk, majd lekenjük a péksütiket tojással, és sütőpapíros tepsin betoljuk őket a 190 fokra előmelegített sütőbe kb. 15 percre, amíg aranybarnára sülnek.