Bryndzás-spenótos táska


Elkészítés teljes ideje
35 perc
Nehézség

Kategória
  • Kiadós reggeli receptek
  • Vendégvárók, snackek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 1 gerezd
    fokhagyma
  • 2 ek
    San Fabio olívaolaj
  • 1 zacskó
    PENNY TO GO bébispenót
  • ízlés szerint
  • 1 csipet
    PENNY tört chili paprika
  • 1 csomag
    PENNY TO GO leveles tészta
  • 125 g
    Milkeria bryndza
  • 1 db
    PENNY tojás

Előkészítés

  1. 1 lépés
    Egy serpenyőben az olívaolajon üvegesre pirítjuk az apróra vágott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a chilit, majd rádobjuk a bébispenótot, és ha összeesett, félrerakjuk hűlni.
  2. 2 lépés
    A leveles tésztát kihajtogatjuk, és egyenlő nagyságú négyzeteket vágunk belőle.
  3. 3 lépés
    Lekenjük a négyzetek két, egymással szemközt lévő csücskét tojással, és mindegyik közepére rakunk egy keveset a fokhagymás spenótból, valamint a bryndzából is morzsolunk rá.
  4. 4 lépés
    A szemközt lévő csücsköket összecsípjük, oldalra hajtjuk, majd lekenjük a péksütiket tojással, és sütőpapíros tepsin betoljuk őket a 190 fokra előmelegített sütőbe kb. 15 percre, amíg aranybarnára sülnek.

Hasonló receptek