A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd kihűtjük.
2
Az almát, a hagymát, az uborkát és a paradicsomot nagyjából azonos méretűre, apróra vágjuk, majd összekeverjük.
3
A majonézt, a tejfölt, a mustárt, a cukrot és a citromlevet alaposan elkeverjük, sózzuk, borsozzuk, majd a zöldségekhez öntjük, és a tésztát is hozzáadagoljuk.
4
Tálalás előtt hűtőbe rakjuk (minél tovább annál jobb).
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
500 gramm
San Fabio Fusilli tészta
2 darab
Alma
1 fej
Lilahagyma
2 darab
PENNY csemegeuborka
2 darab
Paradicsom
100 gramm
Czifra majonéz
600 gramm
Sissy tejföl
1 evőkanál
Czifra mustár
10 gramm
PENNY kristálycukor
0.5 darab
Citrom leve
ízlés szerint
Só, bors
Előkészítés
1
A tésztát enyhén sós vízben megfőzzük, majd kihűtjük.
2
Az almát, a hagymát, az uborkát és a paradicsomot nagyjából azonos méretűre, apróra vágjuk, majd összekeverjük.
3
A majonézt, a tejfölt, a mustárt, a cukrot és a citromlevet alaposan elkeverjük, sózzuk, borsozzuk, majd a zöldségekhez öntjük, és a tésztát is hozzáadagoljuk.
4
Tálalás előtt hűtőbe rakjuk (minél tovább annál jobb).