A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
A Fagylakoma mirelit hamburger pogácsát vegyük ki a fagyasztóból, hagyjuk pihenni, majd süssük oldalanként 2-2,5 percig, ha közepesen átsütve szeretjük, 3-3,5 percig, ha jól átsütve.
2
Mikor megfordítjuk, tegyünk rá egy szelet sajtot minden húspogácsára, így majd szépen ráolvad.
3
A bucikat serpenyőben megpirítjuk, majd az egyik oldalát mustárral, a másikat ketchuppal kenjük be - vagy bármilyen más szósszal -, majd tegyük rá a húst.
4
Mehet rá a jégsaláta, a paradicsom és a lila hagyma.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
400 gramm
Fagylakoma hamburger hús
5 db
Hamburger zsemle
ízlés szerint
Jégsaláta
ízlés szerint
Paradicsom
ízlés szerint
Lilahagyma
5 szelet
Milkéria cheddar lapka sajt
ízlés szerint
PENNY Ketchup
ízlés szerint
Czifra mustár
Előkészítés
1
A Fagylakoma mirelit hamburger pogácsát vegyük ki a fagyasztóból, hagyjuk pihenni, majd süssük oldalanként 2-2,5 percig, ha közepesen átsütve szeretjük, 3-3,5 percig, ha jól átsütve.
2
Mikor megfordítjuk, tegyünk rá egy szelet sajtot minden húspogácsára, így majd szépen ráolvad.
3
A bucikat serpenyőben megpirítjuk, majd az egyik oldalát mustárral, a másikat ketchuppal kenjük be - vagy bármilyen más szósszal -, majd tegyük rá a húst.
4
Mehet rá a jégsaláta, a paradicsom és a lila hagyma.