Hagyományos Görög saláta


Elkészítés teljes ideje
20 perc
Nehézség

Kategória
  • Előétel

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 6 db
    paradicsom
  • 1 fél
    kígyóuborka
  • 1 fej
    lilahagyma
  • 18 db
    PENNY fekete olívabogyó
  • 20 dkg
    Milkeria feta sajt
  • 2 ek
    citromlé
  • ízlés szerint
    só, bors
  • 4 ek
    My Bio extraszűz olívaolaj

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A megtisztított paradicsomokat nyolcfelé vágjuk. Az uborkát megmossuk, hosszában félbevágjuk, a magjait kikaparjuk, majd felkarikázzuk. A lila hagymát meghámozzuk, félbevágjuk, felszeleteljük.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Az előkészített alapanyagokat és az olívabogyót tálba tesszük. Végül óvatosan beleforgatjuk a felkockázott fetát.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Az öntethez simára keverjük a citromlét az olívaolajjal, megsózzuk és megborsozzuk, majd a salátára locsoljuk. A salátát szobahőmérsékleten, felszeletelt kenyérrel is tálalhatjuk.

Hasonló receptek