A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Az avokádókat félbevágjuk, magjukat eltávolítjuk, húsukat egy tálba kaparjuk. A paradicsomot nagyon apró kockákra vágva hozzáadjuk.
2
A hagymát, fokhagymát finomra vágva adjuk hozzá. Citromlével, sóval, nagyon kevés borssal ízesítjük és egy villa segítségével össszetörjük az egészet, amíg szép krémes, de azért kellően rusztikus állaga nem lesz.
3
Száraz serpenyőben lepirítjuk a tortilla lap egyik felét, megfordítjuk majd megkenjük a guacamoléval. Megszórjuk reszelt cheddar sajttal és addig pirítjuk, amíg szép aranybarna nem lesz.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
0.5 fej
vöröshagyma
1 gerezd
fokhagyma
1 db
paradicsom
2 db
érett avokádó
0.5 db
citrom
ízlés szerint
só, bors
2 db
tortilla
5 dkg
cheddar sajt
Előkészítés
1
Az avokádókat félbevágjuk, magjukat eltávolítjuk, húsukat egy tálba kaparjuk. A paradicsomot nagyon apró kockákra vágva hozzáadjuk.
2
A hagymát, fokhagymát finomra vágva adjuk hozzá. Citromlével, sóval, nagyon kevés borssal ízesítjük és egy villa segítségével össszetörjük az egészet, amíg szép krémes, de azért kellően rusztikus állaga nem lesz.
3
Száraz serpenyőben lepirítjuk a tortilla lap egyik felét, megfordítjuk majd megkenjük a guacamoléval. Megszórjuk reszelt cheddar sajttal és addig pirítjuk, amíg szép aranybarna nem lesz.