Felszeleteljük a csiperke gombát, üvegedénybe rakjuk. Lereszeljük a sajtot egy másik edénybe, hozzá tesszük a krémsajtot, sóval és borssal megszórjuk, jó alaposan összekeverjük, hogy kenhető legyen.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Felrakunk egy serpenyőbe étolajat, illetve a fokhagymát felszeleteljük és a serpenyőbe tesszük, megpirítjuk a gombával együtt.
3
accessibility.recipes.cookingstep
A leveles tésztát téglalapokra felszeleteljük, megkenjük a krémmel és rátesszük a gombát. Széleit felgyűrjük, és betesszük sütőbe, tojással megkenjük a széleket.
4
accessibility.recipes.cookingstep
200 fokon előremelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
25 dkg
csiperkegomba
15 dkg
Milkeria natúr krémsajt
ízlés szerint
só, bors
1 ek
PENNY napraforgó-étolaj
1 gerezd
fokhagyma
1 csomag
PENNY TO GO leveles tészta
1 db
PENNY tojás
5 dkg
Milkeria gouda sajt
Előkészítés
1
accessibility.recipes.cookingstep
Felszeleteljük a csiperke gombát, üvegedénybe rakjuk. Lereszeljük a sajtot egy másik edénybe, hozzá tesszük a krémsajtot, sóval és borssal megszórjuk, jó alaposan összekeverjük, hogy kenhető legyen.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Felrakunk egy serpenyőbe étolajat, illetve a fokhagymát felszeleteljük és a serpenyőbe tesszük, megpirítjuk a gombával együtt.
3
accessibility.recipes.cookingstep
A leveles tésztát téglalapokra felszeleteljük, megkenjük a krémmel és rátesszük a gombát. Széleit felgyűrjük, és betesszük sütőbe, tojással megkenjük a széleket.
4
accessibility.recipes.cookingstep
200 fokon előremelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.