Tonhalkrémes melegszendvics
Elkészítés teljes ideje
30 percNehézség
Kategória
- Előétel
- Vendégvárók, snackek
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
- 1 dbtonhalkonzerv
- 2 ekSan Fabio pesztó
- 2 ekSan Fabio sűrített paradicsom
- 1 gerezdfokhagyma
- ízlés szerintsó, bors
- 4 szeletkenyér
- 60 grammSissy teavaj
- 200 grammMilkeria reszelt trappista sajt
Előkészítés
- 1 lépésA krémhez összekeverjük a tonhalat, a sűrített paradicsomot, a pesztót és a zúzott fokhagymát, fűszerezzük.
- 2 lépésA kenyérszeleteket megvajazzuk, megkenjük a tonhalkrémmel, ráreszeljük a sajtot, sütőtepsire rakjuk.
- 3 lépés200-220 fokra előmelegített sütőben, grill fokozaton addig sütjük, amíg meg nem pirul a sajt. Friss zöldségekkel tálaljuk.