Tonhalkrémes melegszendvics
Elkészítés teljes ideje
30 perc
Nehézség
Kategória
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
1 db
tonhalkonzerv
2 ek
San Fabio pesztó
2 ek
San Fabio sűrített paradicsom
1 gerezd
fokhagyma
ízlés szerint
só, bors
4 szelet
kenyér
60 gramm
Sissy teavaj
200 gramm
Milkeria reszelt trappista sajt
Előkészítés
1
A krémhez összekeverjük a tonhalat, a sűrített paradicsomot, a pesztót és a zúzott fokhagymát, fűszerezzük.
2
A kenyérszeleteket megvajazzuk, megkenjük a tonhalkrémmel, ráreszeljük a sajtot, sütőtepsire rakjuk.
3
200-220 fokra előmelegített sütőben, grill fokozaton addig sütjük, amíg meg nem pirul a sajt. Friss zöldségekkel tálaljuk.