Sült virsli párolt káposztával


Elkészítés teljes ideje
25 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 1 fej
    vöröshagyma
  • 80 dkg
    Zöldségeskert savanyított káposzta
  • 2 ek
    Karát libazsír
  • ízlés szerint
    só, bors
  • 1 tk
    PENNY kristálycukor
  • 1 ek
    PENNY akácméz
  • 40 dkg
    Karát sertésvirsli
  • 1 ek
    San Fabio olívaolaj

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A káposztából kinyomkodjuk a levét, és 1 ek zsiradékkal puhára főzzük. Maradék zsiradékon megdinszteljük az apróra vágott hagymát.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Hozzáadjuk a káposztát, és erős lángon pár percig sütjük. Cukorral, sóval és fekete borssal ízesítjük.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Egy másik serpenyőn felmelegítjük az olívaolajat, és 5 percig sütjük rajta a virslit. Együtt tálaljuk.

Hasonló receptek