1. home
  2. Receptek
  3. Spenótos sajtos batyu

Spenótos sajtos batyu


Előkészítés
15 perc
Elkészítés teljes ideje
35 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások
  • Házias receptek
  • Előétel

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

1 darab
PENNY tojás
2 evőkanál
MyBio extra szűz olívaolaj
3 gerezd
Fokhagyma
50 dkg
PENNY spenót (gyorsfagyasztott)
20 dkg
San Fabio gorgonzola
2 marék
Dióbél
1 csomag
PENNY Ready leveles tészta

Előkészítés

1
Az olajon megpirítjuk a fokhagymanyomón átnyomott fokhagymát, majd hozzáadjuk a spenótleveleket és megpároljuk.
2
Mikor a spenót kellően összeesett, hozzáadjuk a sajtot és addig kavargatjuk, míg krémes állagot nem kapunk.
3
A levelestésztából négyzeteket vágunk, a négyzetek közepére teszünk egy evőkanállal a spenótos krémből, majd felhajtjuk a tészta széleit. Középen egy dióval rögzítjük a batyunkat.
4
A felvert tojással megkenjük a batyukat, majd 180 fokon kb. 20 percig sütjük őket.

Hasonló receptek