Pizzás melegszendvicskrém


Elkészítés teljes ideje
45 perc
Nehézség

Kategória
  • Kiadós reggeli receptek
  • Előétel
  • Vendégvárók, snackek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 1 db
    vöröshagyma
  • 4 gerezd
    fokhagyma
  • 3 ek
    San Fabio olívaolaj
  • 50 dkg
    Kedvenc Hentese sertés darált hús
  • ízlés szerint
    só, bors
  • 5 dkg
    San Fabio sűrített paradicsom
  • 80 dkg
    San Fabio darabolt paradicsom
  • 0.5 tk
    PENNY morzsolt rozmaring
  • 1 ek
    PENNY morzsolt bazsalikom
  • 2.5 ek
    PENNY morzsolt oregánó
  • néhány darab
    kenyér
  • 10 dkg
    Milkeria reszelt trappista sajt

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Egy közepes méretű lábost felhevítünk. A vöröshagymát megtisztítjuk, félbevágjuk és finomra aprítjuk. A forró lábosa öntjük az olajat és ráseperjük a hagymát. Pár perc alatt puhára sütjük.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Beletesszük a darált húst és egy fakanállal széttörjük. Kevergetve fehéredésig pirítjuk. Fűszerezzük sóval, borssal és erős lángon kevergetve addig sütjük, amíg lepirul a hús. A lepirult részektől nagyon finom, gazdag íze lesz.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Keverjük bele a sűrített paradicsomot és ügyeljünk rá, hogy felszedje a lábos aljára letapadt részeket. Rányomjuk a megroppantott fokhagymákat és addig pirítjuk kevergetve, amíg a fokhagyma intenzíven illatozni kezd. Ekkor jöhetnek bele a darabolt paradicsom konzervek. Miután elkevertük fűszerezzük rozmaringgal, bazsalikommal, oregánóval, borssal és sóval.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Lefedve, alacsony lángon, 20-25 perc alatt főzzük puhára. Botmixerrel kicsit átdolgozzuk, elég csak pár rövid aprítás, hogy sűrű és krémes legyen. Nem szabad péppé dolgozni, akkor rossz lesz az élvezeti értéke. Kenyérre kenve, sajttal megszórva tálaljuk.

Hasonló receptek