Paradicsomos-mozzarellás saláta


Előkészítés
10 perc
Elkészítés teljes ideje
30 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások
  • Előétel

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 250 gramm
    Koktélparadicsom
  • 1 szál
    Szárzeller
  • 0.5 fej
    Lilahagyma
  • 80 gramm
    PENNY magozott olívabogyó
  • 1 darab
    Kígyóuborka
  • 250 gramm
    San Fabio mini mozzarella
  • 1 csipet
    Fokhagyma granulátum
  • 4 evőkanál
    San Fabio olívaolaj
  • 4 evőkanál
    San Fabio balzsamecet
  • ízlés szerint
    Só, bors
  • 30 gramm
    Kruton

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A paradicsomos-mozarellás salátához először a koktélparadicsomokat felkarikázzuk, a szárzellert felszeleteljük, a lila hagymát kis kockákra vágjuk és az olajbogyót is felkarikázzuk.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    A negyedbe vágott kígyóuborka belsejét egy kiskanállal kikaparjuk, majd felszeleteljük és egy tálba tesszük a zöldségeket a lecsepegtetett mozzarellával együtt.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Megszórjuk a fokhagyma-granulátummal, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet átkeverjük.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Krutonszeletekkel díszítjük, és meglocsoljuk az olívaolajjal és a balzsamecettel.

Hasonló receptek