Kolbászos gravy-krém baguette-n


Elkészítés teljes ideje
30 perc
Nehézség

Kategória
  • Kiadós reggeli receptek
  • Előétel
  • Vendégvárók, snackek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

720 ml
Sissy tej
100 g
PENNY búzafinomliszt
ízlés szerint
só, bors
250 g
Karát Gyulai kolbász
2 db
baguette

Előkészítés

1
Alaposan keverjük össze a tejet, lisztet, sót, őrölt feketeborsot. Öntsük serpenyőbe. Folyamatosan kevergetve lassú tűzön főzzük 15 percig.
2
Egy másik serpenyőben pirítsuk meg a karikára vágott kolbászt.
3
Mielőtt a kolbászkarikák teljesen átsülnének keverjük őket a gravy-be.  Félbevágott baguette-re öntve forrón tálaljuk.

Hasonló receptek