A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kezdésnek összedobjuk a ragou-t, ehhez felkockázzuk a vöröshagymát és a kolbászt, majd egy kevés olívaolajon elkezdjük megsütni, de figyeljünk, nehogy megégjen. Ha ez megvan, jöhet rá az apróra vágott paradicsom és a fokhagyma is, majd ezután a felszeletel paprika is.
2
Ha eléri a kellően sűrű, de még valamennyire folyós állagot, mehetnek rá a fűszerek, azaz só, bors, római kömény, az izgalom kedvéért füstölt paprika, valamint a csípős ízek szerelmeseinek csili. Ha beálltak az ízek, húzzuk le a tűzről.
3
Egy üres serpenyőben kicsit átmelegítjük a tortillát, ha ez megvan, kiszedjük, majd kis olaj, és beleütünk egy tojás, tükör formában elkészítve.
4
A tortilla-lapra rámerünk egy adag ragou-t, a tetejére pedig óvatosan érkezik majd a tükörtojás. Apróra vágott vagy szárított petrezselymet szórunk rá, jalapeno-karikákkal díszítjük.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
1 fej
vöröshagyma
2 gerezd
fokhagyma
1 db
kaliforniai paprika
2 db
paradicsom
1 szál
Karát Gyulai kolbász
2 ek
San Fabio olívaolaj
ízlés szerint
só, bors
ízlés szerint
PENNY fűszerpaprika
ízlés szerint
PENNY tört chili paprika
1 db
tortilla lap
3 db
PENNY tojás
néhány karika
Jalapeno paprika
néhány szórás
PENNY TO GO petrezselyem
Előkészítés
1
Kezdésnek összedobjuk a ragou-t, ehhez felkockázzuk a vöröshagymát és a kolbászt, majd egy kevés olívaolajon elkezdjük megsütni, de figyeljünk, nehogy megégjen. Ha ez megvan, jöhet rá az apróra vágott paradicsom és a fokhagyma is, majd ezután a felszeletel paprika is.
2
Ha eléri a kellően sűrű, de még valamennyire folyós állagot, mehetnek rá a fűszerek, azaz só, bors, római kömény, az izgalom kedvéért füstölt paprika, valamint a csípős ízek szerelmeseinek csili. Ha beálltak az ízek, húzzuk le a tűzről.
3
Egy üres serpenyőben kicsit átmelegítjük a tortillát, ha ez megvan, kiszedjük, majd kis olaj, és beleütünk egy tojás, tükör formában elkészítve.
4
A tortilla-lapra rámerünk egy adag ragou-t, a tetejére pedig óvatosan érkezik majd a tükörtojás. Apróra vágott vagy szárított petrezselymet szórunk rá, jalapeno-karikákkal díszítjük.