Apróra vágjuk a chorizot és a gombát, felkockázzuk a hagymát. Egy serpenyőben megpirítjuk a gombát és a kolbászt, majd, amikor már a kolbász egy kis zsírt engedett, hozzáadjuk a hagymát is, és üvegesre pirítjuk
2
Hozzáadjuk a felvert tojásokat, megszórjuk egy csipet sóval. Fontos, hogy ne keverjük el a serpenyőben a tojást, ez nem rántotta, szépen meg fog sülni egyben is.
3
Az egészet megszórjuk reszelt sajttal, majd lefedjük, és kis lángon 5-10 percig sütjük. Miután elkészült, fakanállal kettévágjuk, és felszeletelt zöldségekkel, petrezselyemmel díszíthetjük.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
4 db
csiperke gomba
1 fej
vöröshagyma
10 dkg
Hazai Ízek chorizo
5 db
PENNY tojás
ízlés szerint
só
1 marék
Milkeria reszelt sajt
Előkészítés
1
Apróra vágjuk a chorizot és a gombát, felkockázzuk a hagymát. Egy serpenyőben megpirítjuk a gombát és a kolbászt, majd, amikor már a kolbász egy kis zsírt engedett, hozzáadjuk a hagymát is, és üvegesre pirítjuk
2
Hozzáadjuk a felvert tojásokat, megszórjuk egy csipet sóval. Fontos, hogy ne keverjük el a serpenyőben a tojást, ez nem rántotta, szépen meg fog sülni egyben is.
3
Az egészet megszórjuk reszelt sajttal, majd lefedjük, és kis lángon 5-10 percig sütjük. Miután elkészült, fakanállal kettévágjuk, és felszeletelt zöldségekkel, petrezselyemmel díszíthetjük.