Gombás vendégváró falatok


Elkészítés teljes ideje
45 perc
Nehézség

Kategória
  • Vendégvárók, snackek
  • Előétel

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 25 dkg
    csiperkegomba
  • 15 dkg
    Milkeria natúr krémsajt
  • ízlés szerint
    só, bors
  • 1 ek
    PENNY napraforgó-étolaj
  • 1 gerezd
    fokhagyma
  • 1 csomag
    PENNY TO GO leveles tészta
  • 1 db
    PENNY tojás
  • 5 dkg
    Milkeria gouda sajt

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Felszeleteljük a csiperke gombát, üvegedénybe rakjuk. Lereszeljük a sajtot egy másik edénybe, hozzá tesszük a krémsajtot, sóval és borssal megszórjuk, jó alaposan összekeverjük, hogy kenhető legyen.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Felrakunk egy serpenyőbe étolajat, illetve a fokhagymát felszeleteljük és a serpenyőbe tesszük, megpirítjuk a gombával együtt.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    A leveles tésztát téglalapokra felszeleteljük, megkenjük a krémmel és rátesszük a gombát. Széleit felgyűrjük, és betesszük sütőbe, tojással megkenjük a széleket.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    200 fokon előremelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük. 

Hasonló receptek