A görögdinnye héját és magjait eltávolítjuk, majd felkockázzuk a gyümölcsöt.
2
Alaposan megmossuk az uborkát, és hosszában negyedekbe vágjuk, majd cikkekre. A hagymát megtisztítjuk, és csíkokra vágjuk.
3
Egy nagy tálban összekeverjük a dinnyét, az uborkát és a hagymát, majd rámorzsoljuk a feta sajtot.
4
Elkeverjük az olívaolajat az ecettel, és hozzáadjuk a sót. Meglocsoljuk az így kapott öntettel a salátát, óvatosan átkeverjük egyszer, és tálkákba adagolva, frissen kínáljuk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
50 dkg
Görögdinnye
15 dkg
Kígyóuborka
1 fej
Lilahagyma
13 dkg
Milkéria feta sajt
Öntet
60 ml
MYBio extra szűz olívaolaj
2 evőkanál
Vörösborecet
0.5 teáskanál
Só
Előkészítés
1
A görögdinnye héját és magjait eltávolítjuk, majd felkockázzuk a gyümölcsöt.
2
Alaposan megmossuk az uborkát, és hosszában negyedekbe vágjuk, majd cikkekre. A hagymát megtisztítjuk, és csíkokra vágjuk.
3
Egy nagy tálban összekeverjük a dinnyét, az uborkát és a hagymát, majd rámorzsoljuk a feta sajtot.
4
Elkeverjük az olívaolajat az ecettel, és hozzáadjuk a sót. Meglocsoljuk az így kapott öntettel a salátát, óvatosan átkeverjük egyszer, és tálkákba adagolva, frissen kínáljuk.