Hozzávalók remove add Adag2 darabÉdesburgonya1 darabCékla1 evőkanálMyBIO extra szűz olívaolaj ízlés szerintSó, bors1 teáskanálPENNY őrölt kömény20 dkgMilkéria feta sajt ízlés szerintSzárított oregánó ízlés szerintFriss rukkolaElőkészítés
1Az édesburgonyát és a céklát meghámozzuk, kockára vágjuk. Egy tűzálló tepsit kevés olívaolajjal kikenünk és elterítjük benne a zöldségeket.2Sózzuk, borsozzuk, őrölt köménnyel megszórjuk. 175 fokra előmelegített sütőben alufólia alatt 35-40 percig sütjük, míg a zöldségek megpuhulnak.3A rukkolát tányérra tesszük, rászedjük a sült zöldségeket, megszórjuk a kockára vágott fetával és szárított oregánóval.
ÚJ play_circle_outline access_time25 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu "Sajttorta"-salátaKategóriaElőételDesszertekKiadós reggeli receptek
play_circle_outline access_time20 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás diós sült camembertKategóriaElőételVendégvárók, snackek
access_time15 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Almás süti smoothieKategóriaPENNY SéfÜnnepi fogásokElőétel
ÚJ play_circle_outline access_time60 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Amerikai fahéjas tekercsKategóriaKiadós reggeli receptekElőételVendégvárók, snackek…
play_circle_outline access_time40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)KategóriaPénztárcabarát fogásokElőétel
ÚJ play_circle_outline access_time50 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cantuccini, a mandulás olasz kekszKategóriaKiadós reggeli receptekDesszertekElőétel
play_circle_outline access_time40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Caponata mártogatósKategóriaElőételVendégvárók, snackek
ÚJ play_circle_outline access_time105 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Céklás-diós kenyérKategóriaElőételKiadós reggeli receptek
access_time40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Csemege uborkás sült paprika salátaKategóriaElőételPENNY Séf
play_circle_outline access_time40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fetás görögdinnye-salátaTIPP: Tálald vissza a kibelezett dinnyébe a salátát.KategóriaPénztárcabarát fogásokElőétel