A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, illetve 03.29. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
A zöldségeket apró kockákra vágjuk, összekeverjük a light majonézzel, fűszerezzük, pár csepp olívaolajat teszünk rá és az előzőleg apró kockákra vágott sajtot is belekeverjük.
2
Hozzáadjuk a kaprot vagy a petrezselyemzöldet.
3
Hűtőszekrénybe tesszük egy két órára, hogy az ízek jól összeérjenek.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
40 dk
kígyóuborka
1 csomag
retek vagy egy jégcsapretek
1 db
kaliforniai vagy zöldpaprika
pár szem koktélparadicsom és fekete olajbogyó
1
pár szál kapor vagy petrezselyemzöld
0.5 dl
light majonéz
Előkészítés
1
A zöldségeket apró kockákra vágjuk, összekeverjük a light majonézzel, fűszerezzük, pár csepp olívaolajat teszünk rá és az előzőleg apró kockákra vágott sajtot is belekeverjük.
2
Hozzáadjuk a kaprot vagy a petrezselyemzöldet.
3
Hűtőszekrénybe tesszük egy két órára, hogy az ízek jól összeérjenek.