A bulgurt kb. kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük. Felforraljuk a vizet, beleöntjük a bulgurt, majd újra forrás után a legalacsonyabb lángon, lefedve készre pároljuk. Miután elkészült, tálalásig hagyjuk kihűlni.
2
2 lépés
A paprikákat és a paradicsomokat tetszés szerint, falatnyi darabokra vágjuk. A saláta összeállításáig félretesszük.
3
3 lépés
A gombákat és a lila hagymát felszeleteljük, majd kevés olívaolajon lepirítjuk őket. Ízesítjük sóval, borssal, a saláta összeállításáig félretesszük.
4
4 lépés
Egy nagy tálban összekeverjük a fent előkészített hozzávalókat. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal és balzsamecettel, petrezselyemmel megszórva alaposan átforgatjuk, hogy jól elkeveredjenek az ízek.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
3 db
kaliforniai paprika
10 db
koktélparadicsom
5 db
MyBio csiperkegomba
1 db
lilahagyma
4 ek
San Fabio olívaolaj
ízlés szerint
só, bors
5 dl
víz
200 g
bulgur
3 tk
San Fabio balzsamecet
3 g
PENNY aprított petrezselyem levél
Előkészítés
1
1 lépés
A bulgurt kb. kétszeres mennyiségű vízben megfőzzük. Felforraljuk a vizet, beleöntjük a bulgurt, majd újra forrás után a legalacsonyabb lángon, lefedve készre pároljuk. Miután elkészült, tálalásig hagyjuk kihűlni.
2
2 lépés
A paprikákat és a paradicsomokat tetszés szerint, falatnyi darabokra vágjuk. A saláta összeállításáig félretesszük.
3
3 lépés
A gombákat és a lila hagymát felszeleteljük, majd kevés olívaolajon lepirítjuk őket. Ízesítjük sóval, borssal, a saláta összeállításáig félretesszük.
4
4 lépés
Egy nagy tálban összekeverjük a fent előkészített hozzávalókat. Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal és balzsamecettel, petrezselyemmel megszórva alaposan átforgatjuk, hogy jól elkeveredjenek az ízek.