Sült zöldséges-sajtos grillszendvics


Előkészítés
10 perc
Elkészítés teljes ideje
45 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások
  • Vendégvárók, snackek

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

Zöldségek
  • 1 kisebb darab
    Padlizsán
  • 2 darab
    Cukkini
  • 4 darab
    Csiperke gomba / portobello
  • ízlés szerint
    Só, bors
  • ízlés szerint
    Szárított bazsalikom
  • 2 evőkanál
    San Fabio extra szűz olivaolaj

Összeállítás
  • 4 darab
    PENNY bagett
  • 3 evőkanál
    Sissy vaj
  • 100 gramm
    Cheddar sajt - reszelt
  • 2 darab
    Camembert sajt
  • 2 evőkanál
    San Fabio extra szűz olivaolaj

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    A zöldségeket vékonyabb szeletekre vágjuk, és olívaolajjal kikent grillserpenyőben megpirítjuk mindkét oldalukat. Mikor megpirultak, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk őket a bazsalikommal.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    A bagetteket kettévágjuk, megkenjük őket vajjal, az alsó felükre rárakosgatjuk a zöldségeket, a szeletekre vágott, kétféle sajtot, végül rárakjuk a bagettek másik felét is. A szendvicsek tetejét lekenjük olívaolajjal (ropogósabb lesz és szebben fog pirulni tőle).
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Grillserpenyőben, kevés olajon megsütjük mindkét oldalukat úgy, hogy rárakunk egy nehezéket a szendvicsre (pl. lábast), hogy szépen össze tudjon sülni.

Hasonló receptek