Sült zöldséges-sajtos grillszendvics


Előkészítés
10 perc
Elkészítés teljes ideje
45 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások
  • Díszít / falatozás

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

Zöldségek
1 kisebb darab
Padlizsán
2 darab
Cukkini
4 darab
Csiperke gomba / portobello
ízlés szerint
Só, bors
ízlés szerint
Szárított bazsalikom
2 evőkanál
San Fabio extra szűz olivaolaj

Összeállítás
4 darab
PENNY bagett
3 evőkanál
Sissy vaj
100 gramm
Cheddar sajt - reszelt
2 darab
Camembert sajt
2 evőkanál
San Fabio extra szűz olivaolaj

Előkészítés

1
A zöldségeket vékonyabb szeletekre vágjuk, és olívaolajjal kikent grillserpenyőben megpirítjuk mindkét oldalukat. Mikor megpirultak, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk őket a bazsalikommal.
2
A bagetteket kettévágjuk, megkenjük őket vajjal, az alsó felükre rárakosgatjuk a zöldségeket, a szeletekre vágott, kétféle sajtot, végül rárakjuk a bagettek másik felét is. A szendvicsek tetejét lekenjük olívaolajjal (ropogósabb lesz és szebben fog pirulni tőle).
3
Grillserpenyőben, kevés olajon megsütjük mindkét oldalukat úgy, hogy rárakunk egy nehezéket a szendvicsre (pl. lábast), hogy szépen össze tudjon sülni.

Hasonló receptek