A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
Kedves Vásárlóink!
A 2025.03.22. 21:00-23:00, valamint 03.24-én 5:30-6:30, illetve 03.29. 21:00-23:00 közötti időszakban a PENNY Kártya bejelentkezés, illetve regisztráció, a kapcsolatfelvételi űrlap, a hírlevél-feliratkozás/leiratkozás és az üzletkereső menüpont karbantartás végett nem elérhető. Szíves megértésetek és türelmetek köszönjük.
A bazsalikomot alaposan megmossuk, majd a 8 evőkanál parmezánt, az áttört fokhagymával, a fűszernövényekkel, a sóval összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk az olajat.
2
A tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, majd leszűrjük, a tésztát visszatesszük a fazékba. Hozzákeverjük a pestót, majd a félbevágott koktéparadicsomokat, és megszórjuk a maradék, két evőkanál parmezánnal.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
500 g
San Fabio spaghetti tészta
5 dkg
friss bazsalikomlevél
5 ek
San Fabio reszelt parmezán sajt
2 gerezd
fokhagyma
ízlés szerint
só
1 dl
MyBio olívaolaj
5 db
koktélparadicsom
Előkészítés
1
A bazsalikomot alaposan megmossuk, majd a 8 evőkanál parmezánt, az áttört fokhagymával, a fűszernövényekkel, a sóval összeturmixoljuk, majd hozzáadjuk az olajat.
2
A tésztát kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, majd leszűrjük, a tésztát visszatesszük a fazékba. Hozzákeverjük a pestót, majd a félbevágott koktéparadicsomokat, és megszórjuk a maradék, két evőkanál parmezánnal.