1 A padlizsánt villával megböködjük, majd sütőben addig sütjük, míg megpuhul. 2 A héját meghámozzuk, majd összekeverjük a majonézzel, az apróra vágott lilahagymával, a sóval és a borssal.
play_circle_outline access_time 40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) Kategória Pénztárcabarát fogások Előétel
play_circle_outline access_time 40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Caponata mártogatós Kategória Pénztárcabarát fogások Előétel
play_circle_outline access_time 60 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Céklaleves Kategória Pénztárcabarát fogások Házias receptek Előétel
ÚJ access_time 40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Csemege uborkás sült paprika saláta Kategória Házias receptek Előétel
play_circle_outline access_time 75 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Édesburgonya krémleves Kategória Pénztárcabarát fogások Házias receptek Előétel
play_circle_outline access_time 60 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Édesburgonya-saláta céklával és fetával Kategória Pénztárcabarát fogások Előétel
play_circle_outline access_time 40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fetás görögdinnye-saláta TIPP: Tálald vissza a kibelezett dinnyébe a salátát. Kategória Pénztárcabarát fogások Előétel
access_time 20 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fetasajtos, fűszeres mártás Kategória Előétel
play_circle_outline access_time 90 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Frankfurti leves Kategória Házias receptek Pénztárcabarát fogások Előétel
play_circle_outline access_time 40 perc restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Fűszeres sült karfiol Egészséges snack Kategória Pénztárcabarát fogások Előétel