A tonhalat egy mélyebb tálba tesszük, és villával összetörjük. Meglocsoljuk citromlével, megsózzuk, megborsozzuk.
2
2 lépés
A vöröshagymát apróra vágjuk, és a halhoz keverjük.
3
3 lépés
Hozzáadjuk a felaprított petrezselymet, a majonézt, a joghurtot és a tejfölt is. Tálalásig hűtőbe tesszük, hogy jól összeérhessenek az ízek. Bagettre kenve tálaljuk.
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
1 fej
vöröshagyma
1 csokor
petrezselyemzöld
fél
citrom leve
2 doboz
Gran Mare tonhalkonzerv
2 ek
Czifra majonéz
2 ek
Sissy natúr joghurt
2 ek
Sissy tejföl
ízlés szerint
só, bors
1 db
bagett
Előkészítés
1
1 lépés
A tonhalat egy mélyebb tálba tesszük, és villával összetörjük. Meglocsoljuk citromlével, megsózzuk, megborsozzuk.
2
2 lépés
A vöröshagymát apróra vágjuk, és a halhoz keverjük.
3
3 lépés
Hozzáadjuk a felaprított petrezselymet, a majonézt, a joghurtot és a tejfölt is. Tálalásig hűtőbe tesszük, hogy jól összeérhessenek az ízek. Bagettre kenve tálaljuk.