A szoba-hőmérsékletű tojásokat hideg vízbe tesszük, és forrástól számítva 10 percig főzzük, majd hideg vízben lehűtjük őket.
2
Egy tálba tesszük az apróra vágott vöröshagymát, a puha vajat, a tejfölt, a mustárt és a pár csepp citromlevet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük.
3
A megfőtt, kihűlt tojásokat meghámozzuk és egy éles késsel a lehető legapróbbra összevágjuk, majd az előzőleg elkészített krémes alaphoz adjuk, így is alaposan összekeverjük.
4
Érdemes legalább egy kis időre hűtőbe tenni!
Hozzávalók
Hozzávalók
Adag
5 darab
Tojás
1 fej
Vöröshagyma
60 gramm
Sissy teavaj
200 gramm
Sissy tejföl
2 evőkanál
Czifra mustár
ízlés szerint
Só, bors
pár csepp, ízlés szerint
PENNY citromlé
pár szelet
Friss kenyér, kalács
Előkészítés
1
A szoba-hőmérsékletű tojásokat hideg vízbe tesszük, és forrástól számítva 10 percig főzzük, majd hideg vízben lehűtjük őket.
2
Egy tálba tesszük az apróra vágott vöröshagymát, a puha vajat, a tejfölt, a mustárt és a pár csepp citromlevet, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és alaposan összekeverjük.
3
A megfőtt, kihűlt tojásokat meghámozzuk és egy éles késsel a lehető legapróbbra összevágjuk, majd az előzőleg elkészített krémes alaphoz adjuk, így is alaposan összekeverjük.