Húsos káposzta


Elkészítés teljes ideje
45 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

  • 1 fej
    vöröshagyma
  • 2 gerezd
    fokhagyma
  • 10 dkg
    Dárdás füstölt szalonna
  • 25 dkg
    Kedvenc Hentese sertéslapocka
  • 1 ek
    PENNY fűszerpaprika
  • 1 tk
    PENNY majoranna
  • ízlés szerint
    só, bors
  • 1 tk
    PENNY őrölt fűszerkömény
  • 1 ek
    Czifra paprikakrém
  • 80 dkg
    Zöldségeskert savanyított káposzta
  • 3 dl
    Kékforrás természetes ásványvíz

Előkészítés

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Az apróra vágott szalonnát kicsit zsírjára sütjük, majd beletesszük az apróra vágott vörös-, és fokhagymát. Kis ideig dinszteljük.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Rádobjuk a kockára vágott lapockát. Mikor kicsit kifehéredik a hús, megszórjuk pirospaprikával, majd a többi fűszerrel, majd hozzáadjuk a savanyított káposztát. (A fűszerekből mindig keveset teszek, majd a végén szoktam készre fűszerezni, így jobban megmarad a fűszerek íze.)
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Annyi vizet öntök alá, hogy épp ellepje, és készre főzöm.

Hasonló receptek