Húsos káposzta


Elkészítés teljes ideje
45 perc
Nehézség

Kategória
  • Pénztárcabarát fogások

Hozzávalók

Hozzávalók
 
Adag

1 fej
vöröshagyma
2 gerezd
fokhagyma
10 dkg
Dárdás füstölt szalonna
25 dkg
Kedvenc Hentese sertéslapocka
1 ek
PENNY fűszerpaprika
1 tk
PENNY majoranna
ízlés szerint
só, bors
1 tk
PENNY őrölt fűszerkömény
1 ek
Czifra paprikakrém
80 dkg
Zöldségeskert savanyított káposzta
3 dl
Kékforrás természetes ásványvíz

Előkészítés

1
Az apróra vágott szalonnát kicsit zsírjára sütjük, majd beletesszük az apróra vágott vörös-, és fokhagymát. Kis ideig dinszteljük.
2
Rádobjuk a kockára vágott lapockát. Mikor kicsit kifehéredik a hús, megszórjuk pirospaprikával, majd a többi fűszerrel, majd hozzáadjuk a savanyított káposztát. (A fűszerekből mindig keveset teszek, majd a végén szoktam készre fűszerezni, így jobban megmarad a fűszerek íze.)
3
Annyi vizet öntök alá, hogy épp ellepje, és készre főzöm.

Hasonló receptek